Şampiyon Terme Futbol Kulübü

TAKİP ET

Terme Futbol Kulübü Samsun Amatör U15 Ligi'nde önemli başarı elde etti. Terme temsilcisi U15 play-off grubunu namağlup lider tamamlayarak adını Türkiye Şampiyonası gruplarına yazdırmayı başardı.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON
U15 Ligi play-off  grubu final maçında İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarı (Yab-Pa) Spor Kulübü ile karşılaşan Terme Futbol Kulübü rakibini 1-0 mağlup ederek Atakum Belediyespor ve Kadıköyspor’un ardından ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan 3. takım oldu. Terme Futbol Kulübü Başkanı Ali Osman Caniklioğlu; yaptığı açıklamada; “Yeni bir kulüp olmamıza karşılık kısa sürede böyle bir başarı yakalamak, bizleri çok mutlu etti” diye konuştu. 

DESTEĞE TEŞEKKÜR
Caniklioğlu; “Bizlerden maddi manevi desteğini esirgemeyen Belediye başkanımız Ali Kılıç, Genç Termeliler Derneği Başkanı Ali Kondakçı, Başkan yardımcımız Abdulkadir Küçük, Mehmet Yılmaz, Bekir Uzun, Mustafa Alemdar ve Yüksel Alemdar’a, tüm sporcu velilerime, hocalarım Civan Neşe Aydoğan ve Nuh Cumhur Uzun 'a kulübüm ve şahsım adına çok teşekkür ederim. Türkiye şampiyonasında, Samsunumuzu ve Termemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.