SAMSİAD'ın Yeni Başkanı Süleyman Ferşat Eldemir Oldu!

TAKİP ET

Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği (SAMSİAD), yeni başkanını seçti. Süleyman Ferşat Eldemir, derneğin başkanlığına getirildi. İş dünyasını güçlendirmek ve üyelerin çıkarlarını korumak amacıyla bir araya gelen SAMSİAD, yeni döneme Eldemir liderliğinde giriş yapıyor.

Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği (SAMSİAD), düzenlenen genel kurulda başkanlık için yapılan seçimde Süleyman Ferşat Eldemir'i tercih etti. Mevcut başkan Mehmet Akif Koçak'ın aday olmadığı seçimde Eldemir, SAMSİAD'ın yeni başkanı oldu.

Başkan yardımcılığı görevini ise eski başkan Mehmet Akif Koçak üstlenirken, yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Yaşar, Çetin Gürsu, Emre Tüfekçi, Faruk Karpuz, Günhan Ulusoy, Halil İbrahim Yalgın, Hande Yirmibeşoğlu, İlker Çağlarırmak, Mehmet Saraçoğlu, Muharrem Yılmaz, Nur Aydıner Meral, Nurşen İşman, Ömer Karlı ve Pınar Güngör Sönmez.

Yeni başkan Eldemir, yaptığı açıklamada, derneğin temel hedeflerinin iş dünyasını güçlendirmek, inovasyonu teşvik etmek ve üyelerin ortak çıkarlarını korumak olduğunu vurgulayarak, "Üyelerimizin görüşlerini ön planda tutarak etkili iletişim ve iş birliği ortamı yaratmayı hedefliyoruz. Bu süreçte her bir üyenin deneyim ve uzmanlığından faydalanarak, derneğimizi daha da güçlendireceğiz." dedi. SAMSİAD'ın yeni döneminde sürdürülebilir ekonomik büyüme ve iş dünyasının rekabet gücünü artırmak için çalışacaklarını belirtti.

Samsun SAMGİAD Başkan seçim