SAMSİAD Yeni Başkanını Seçti: Süleyman Ferşat Eldemir Göreve Başladı

TAKİP ET

Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği (SAMSİAD) genel kurulunda Süleyman Ferşat Eldemir, yeni başkan olarak seçildi. Mevcut başkan Mehmet Akif Koçak'ın yerine geçen Eldemir, iş dünyasını güçlendirmek ve inovasyonu teşvik etmek amacıyla yola çıktı. Yönetimde deneyimli isimlerle birlikte, Eldemir ve ekibi, SAMSİAD'ı daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Süleyman Ferşat Eldemir, Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği (SAMSİAD) Başkanı Seçildi

Samsun'da gerçekleştirilen SAMSİAD'ın genel kurul toplantısında, Süleyman Ferşat Eldemir yeni başkan olarak seçildi. Mevcut başkan Mehmet Akif Koçak'ın aday olmadığı seçimde, Eldemir dernek üyelerinin oylarıyla başkanlığa getirildi.

Yeni yönetimde Mehmet Akif Koçak başkan yardımcısı olarak görev alırken, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Yaşar, Çetin Gürsu, Emre Tüfekçi, Faruk Karpuz, Günhan Ulusoy, Halil İbrahim Yalgın, Hande Yirmibeşoğlu, İlker Çağlarırmak, Mehmet Saraçoğlu, Muharrem Yılmaz, Nur Aydıner Meral, Nurşen İşman, Ömer Karlı ve Pınar Güngör Sönmez'den oluştu.

Yeni başkan Eldemir, görevi devraldığı konuşmasında, sanayici ve iş insanları olarak iş dünyasını daha da güçlendirmeyi, inovasyonu öne çıkarmayı ve üyelerin ortak çıkarlarını korumayı amaçladıklarını vurguladı. Eldemir, "Hep birlikte sürdürülebilir ekonomik büyüme ve rekabet gücümüzü artırmak için çalışacağız. Üyelerimizin görüşlerini dikkate alarak etkili bir iletişim ve iş birliği ortamı oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

samsiad Süleyman Ferşat Eldemir Samsun Sanayici ve İş İnsanları Derneği