Samsun 15 Temmuz Spor Kulübü Başkanı Erkan Bayarslan: Salon anlamında büyük sıkıntı yaşıyoruz

TAKİP ET

Samsun 15 Temmuz Spor Kulübü Başkanı Erkan Bayarslan, voleybol branşında Samsun'un en başarılı kulübü olduklarını dile getirerek, antrenman salonu anlamında büyük sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. 

Kulüpler arası küçük ve genç kadınlar kategorisinde finale çıktıklarını dile getiren Başkan Erkan Bayarslan, "Pazar günü küçük ve genç kadınlar final müsabakasına Atatürk Spor Salonu'nda gecenin bir saatinde hazırlanıyoruz. Fakat idman sahası konusunda gerekli adaletin sağlanmadığını düşünüyorum. Rakiplerimiz nerdeyse haftanın her günü idman yaparken, kulübümüze kısıtlı sayıda ve gecenin geç saatlerinde antrenman saati verilmektedir" dedi. 

'KULÜPLER ARASI AYRIM YAPILIYOR'
İsteklerle ilgili Gençlik ve Spor Müdürlüğüne dilekçe verdiklerini dile getiren Bayarslan, "Rakiplerin dilekçesine iki gün içinde yanıt verilirken, bizim dilekçelerimize süresi içinde yada sonrasında cevap dahi verilmedi. Gereksiz maç erteleme dilekçesine 2 günde cevap verilmektedir. Buda Gençlik Spor Müdürlüğü'nün kulüpler arasında ayrım yaptığını göstermektedir. Samsun 15 Temmuz Kulübü olarak arka planda sporculara ve takımlara müdahale edilmemesini, herkesin eşit şartlarda yarıştırılmasını, her kulübe her alanda eşit davranılmasının uygun olacağını düşünüyoruz" diye konuştu.