Samsun 19 Mayıs İlçesi'nde Anadolu Gençlik Derneği Berat Kandili Programı

TAKİP ET

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) iş birliğiyle düzenlenen Berat Kandili programı, 15 Temmuz Millet Meydanı'nda gerçekleşti. İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi'nin kurucusu İhsan Şenocak'ın konuşmasıyla renklenen etkinlikte dua edildi. Programa, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu ve vatandaşlar da katıldı.

19 Mayıs ilçesinde, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) iş birliğiyle düzenlenen Berat Kandili programı, 15 Temmuz Millet Meydanı'nda gerçekleştirildi. İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi'nin kurucusu İhsan Şenocak'ın katılımcılara seslendiği etkinlikte, Berat Kandili'nin müslüman alemine huzur ve barış getirmesi temennisinde bulunuldu.

İhsan Şenocak konuşmasında, "Yüce Allah'ın ferahlık kapısı olarak açtığı, ramazanın müjdecisi olan Berat Kandili'mizin tüm Müslüman alemine huzur ve barış getirmesini diliyorum. Özellikle Filistin'de, Gazze'de ve tüm dünyada dökülen mazlum kanlarının durmasını, barış gelmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim." ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından program dualarla son buldu.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun da katıldığı etkinlik, Berat Kandili'nin manevi atmosferinde bir araya gelen vatandaşları bir araya getirerek anlamlandırdı.

Samsun ondokuzmayıs ilçesi berat kandili program samsunhaber