Samsun 19 Mayıs İlçesinde Okullar Arası Oryantiring Yarışması Gerçekleştirildi

TAKİP ET

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Oryantiring İl Birinciliği müsabakaları, 19 Mayıs ilçesinde gerçekleştirildi. Turnuvada 6 okuldan 120 sporcu mücadele etti ve dereceye girenler ödüllendirildi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar Arası Oryantiring İl Birinciliği müsabakaları, 19 Mayıs ilçesinde gerçekleşti. Gençler A/B Kızlar ve Erkekler kategorilerinde düzenlenen turnuvaya toplamda 6 okuldan 120 sporcu katıldı.

Rıdvan Çelikel Fen Lisesi, Genç Kızlar B kategorisinde birincilik elde ederken, Genç Erkekler B kategorisinde 19 Mayıs Anadolu Lisesi birinciliği kazandı. Genç Kızlar A ve Genç Erkekler A kategorilerinde ise birincilik yine Rıdvan Çelikel Fen Lisesi'nin oldu.

Final bölümü ise 15 Temmuz Meydanı'nda gerçekleştirildi. Parkurları başarıyla tamamlayan sporcular, final alanında yarıştı. Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri, 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Müdürü Serkan Eroğlu, 19 Mayıs Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol ve 19 Mayıs Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ahmet Örnek tarafından verildi.

Turnuva sonrasında konuşan 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek, "19 Mayıs ilçesi olarak bu tarz sportif aktivitelere ev sahipliği yapmak bizi sevindiriyor. Gençlerin kişisel becerilerini ve sportif yeteneklerini geliştirecek organizasyonlara her zaman desteğimizi vereceğiz." şeklinde konuştu.

Samsun spor okullar arası yarış oryantiring yarışması