Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na 'Milli' Piyango

TAKİP ET

Türkiye-Galler milli maçı nedeniyle 19 Mayıs Stadyumu baştan aşağıya elden geçiriliyor. Bu sayede Samsunspor, yeni sezona da eksiksiz bir statla başlamış olacak.

YOĞUN MESAİ HARCANIYOR

Millilerimiz, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 19 Haziran Pazartesi günü saat 21.45'te Galler ile karşı karşıya gelecek. Maçın oynanacağı Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda bu önemli mücadele öncesinde adeta seferberlik ilan edildi.

Saha zemininden koltuklara, tribünlerden çevre düzenlemesine kadar birçok alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, hiçbir aksaklık yaşanmaması için yoğun mesai harcanıyor.

BASIN TRİBÜNÜ TAŞINDI

Daha önce misafir takım tribününe yakın olan basın tribünü, diğer statlardaki gibi orta sahaya doğru yaklaştırıldı. Kırık olan koltuklar sökülürken, yerlerine yenilerinin kaynaklanması çalışmaları da kulüp personeli tarafından devam ediyor. Çim zemin de yeniden elden geçiriliyor. Çalışmalar sadece stat içerisinde değil, stat çevresinde de devam ediyor. Mıcırla makyajlanan araba yollarının büyükşehir belediyesi tarafından asfaltlanması bekleniyor. 

YENİ SEZONA EKSİKSİZ BİR STAT

Türkiye-Galler 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri mücadelesi, adeta 19 Mayıs Stadyumu için bir piyango olacak. Bu önemli karşılaşma için stadyum baştan aşağı elden geçirilirken, bu durum önümüzdeki sezon Süper lig’de mücadele edecek olan Yılport Samsunspor için de bir şans olarak değerlendiriliyor. Yapılacak bakım onarım çalışmaları sayesinde Kırmızı-Beyazlılarda yeni sezona eksiksiz bir statla başlamış olacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce bir çok kez sadece mıcır dökülerek makyajlanan stat yolunun, bu kez asfaltlanması bekleniyor.