'Samsun'a Sahip  Çıkmak için Adayım'

TAKİP ET

Samsun'un tanınmış isimlerinden Mali Müşavir Yaşar Güngör, Gelecek Partisi'nden Samsun Milletvekili aday adaylığını duyurdu. Güngör, "Samsun'a sahip çıkmak için adayım "dedi. 

Mali Müşavir Yaşar Güngör, geniş katılımlı toplantı ile 14 Mayıs seçimlerinde Gelecek Partisi’nden Samsun Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 

Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya, Gelecek Partisi Yönetim Kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda partili üye ve davetli vatandaşlar katıldı.

'SAMSUNLUYUM 
VURGUSU'   

Gelecek Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Yaşar Güngör, "Ben 19 Mayıslıyım, Alaçamlıyım, Asarcıklıyım, Atakumluyum, Ayvacıklıyım, Bafralıyım, Canikliyim, Çarşambalıyım, Havzalıyım, İlkadımlıyım, Kavaklıyım, Ladikliyim, Salıpazarlıyım, Tekkeköylüyüm, Termeliyim, Vezirköprülüyüm, Yakakentliyim. Ben Samsunluyum”dedi.
    
'KALKINAN SAMSUN 
İÇİN ADAYIM'

Gelecek Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Yaşar Güngör, milletvekili olması durumunda, Samsun için gerçekleştireceği projeleri anlatarak, "Siz gençler için aday adayıyım, Samsun’da çalışan işçi, memur, esnaf, işverenler için aday adayıyım. Samsunspor’a sahip çıkmak için aday adayıyım. Tarımı, hayvancılığı, sanayiyi geliştirmek, üretime yönelik atılımlar gerçekleştirmek ve işsizlik sorununun çözüme kavuşması için aday adayıyım. Karadeniz bölgesinin en büyük ve önemli şehri olan Samsun’un elinden alınan kamu haklarının geri alınması ve refah içinde yaşanabilir bir şehir olması için aday adayıyım. Kalkınmada, teşviklerde, sanayileşmede, tarımda, sanatta, sporda, turizmde sahipsiz bırakılan Samsun için aday adayıyım.
Samsun’da yaşayan etnik kökeni, dünya görüşü, inancı ne olursa olsun bütün insanlar için ve siz kıymetli hemşehrilerim için aday adayıyım "dedi. 

GELECEĞİN TÜRKİYE’SİNİ İNŞA EDECEĞİZ

Gelecek Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Yaşar Güngör şöyle devam etti; "İnşallah Gelecek Partimizin liyakatli ve dinamik kadrolarıyla geleceğin Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz. Aday adaylığımın şehrimize, insanımıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
   
Nazım AKPINAR 

Gelecek Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Yaşar Güngör 

Düzenlenen toplantıya, parti teşkilatı üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Toplantının sona ermesinin ardından 
Gelecek Partisi Samsun Milletvekili Aday Adayı Yaşar Güngör ve partililer günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.