Samsun Altın Rafineri iftarda buluşturdu

TAKİP ET

Samsun'da altın üretimi yapan Samsun Altın Rafineri (SAR) tarafından iftar programı düzenlendi. SAR Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Şener, "Türkiye'de resmi olarak altın üreten 13'ncü, Karadeniz'de tek altın rafinerisi olan firmayız" dedi.

Samsun Altın Rafineri (SAR) A.Ş. tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi. Türk tasavvuf müziği dinletisiyle başlayan programda semazenlerin icra ettikleri gösteri büyük ilgiyle izledi.

SAR Altın Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Şener'in ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Samsun Şube Başkanı Tuncay Bulut, Karadeniz bölgesindeki kuyumcular odası başkanları, sektör temsilcileri, iş insanları, bankaların yöneticileri ve çalışanları, kuyumcu esnafı, Samsun Altın Rafineri çalışanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Samsun Altın Rafineri (SAR) Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Şener

KARADENİZ'DE TEK ALTIN RAFİNERİSİ

Türkiye'de saf altın üretimi ve pazarlaması sektöründe faaliyet gösteren, Samsun'da 1997 yılından itibaren altın üretimi yapan Samsun Altın Rafineri (SAR), İstanbul'da faaliyet yürüten EmaJevellry, Cnr Kolye, Özer gibi markaların Karadeniz Bölge Distribütörlüğü'nü yürütüyor.

SAR Altın Yönetim Kurulu Başkanı Şadi Şener, iftar programına katılan tüm misafirlerine teşekkür ederek, "Bu güzel iftarımızda belediye başkanlarımız, sevgili misafirlerimiz, kuyumcu esnafımız, banka çalışanlarımız bizleri yalnız bırakmadı. 28 yıllık meslek hayatımızda yeni bir yol çizdik. Samsun Altın Rafinerisi olarak Türkiye'de resmi olarak altın üreten 13 firmadan biriyiz. Karadeniz'de tek altın rafinerisi olan bir firmayız. Firmamızı Samsun'da daha iyi yerlere getirmek için uğraşıyoruz" dedi.

Programda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ve Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel de selamlama konuşması yaparak, Ramazan Bayramı'nı tebrik etti, SAR ailesine teşekkür etti.

samsun samsun haber Altın Rafineri iftar buluşma