Samsun arkanızda, haydi şampiyonluğa!

TAKİP ET

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala tüm şehir kenetlendi. Yol uzun, hedef tek. O da yıllardır özlem duyulan şampiyonluk

YOLCULUK ALTAY MAÇIYLA BAŞLIYOR

84 günlük hasret 12 Ağustos Cuma günü sona erecek ve Yılport Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Altay maçı ile birlikte yeni bir yolculuğa yelken açacak. Elbette ki tek dileğimiz bu yolculuğun şampiyonlukla sonuçlanması. Zaten tüm planlar da bunun üzerine kuruldu. 

BAŞKAN DÜĞMEYE BASTI

Yılport Samsunspor Başkan Yüksel Yıldırım, “Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında şampiyonluk en çok Samsunspor’a yakışır” dedi ve düğmeye bastı. İlk olarak milli takım tecrübesi bulunan Bayram Bektaş’ı takımın başına getirerek teknik adam sorununu çözdü. 

14 FUTBOLCU GÖNDERLDİ

Ardından sıra transfere geldi. Başkan Yüksel Yıldırım idaresindeki transfer komitesi, kadroda önemli değişikliklere imza attı. Şu ana kadar 5’i yabancı toplam 15 isme imza attıran Kırmızı-Beyazlılar, kadrosunda bulunan 14 futbolcuyla da yollarını ayırdı. 

15 YENİ İSİM TAKIMA KATILDI

Kırmızı-Beyazlılar, geride kalan süreçte Jakup Szumski, Alim Öztürk, Yusuf Abdioğlu, Mücahid Albayrak, Zeki Yavru, Yusuf Emre Gültekin, Celil Yüksel, Fernando Boldrin, Amir Arlı, Şener Kaya, Arvydas Novikovas, Yusuf Ensar Poyrazlı, Kadeem Harris, Gaetan Laura ve Ahmet Sagat'ı transfer etti.

TRANSFERDE DOĞRU POLİTKA İZLENDİ

Geçmiş yıllarda yapılan hatalardan ders aldığı gözlenen Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım ve onun himayesindeki transfer komitesi, acele edip yanlış adımlar atmaktan kaçınarak bence doğru bir transfer politikası izledi. 

UYUM SORUNU YOK GİBİ

Önemli olan alınan bu isimlerin birbirleri ile iyi uyum sağlaması ve takım olgusunun oluşturulması. Yapılan her iki kampta ve Samsun’daki çalışmalarda ortaya çıkan tablo, uyum sorununun yaşanmayacağı yönünde. Umarım lig başladıktan sonra da bu olumlu tabloyu devam ettiririz. 

TÜM ŞEHİR BİRLİK OLMALI

Yıllardır süren bir Süper Lig özlemi var. Artık bu hasretin son bulması herkes herkesin tek düşüncesi. Ama bu iş sadece düşünmek ile olmuyor. Tüm şehir birlik olmalı. Atatürklü armanın altında birleşmeli ve tek yürek olmalıyız. Çünkü birlik ve beraberliği sağlarsak önümüzde kimse duramaz.

TARAFTARIN GÜCÜNÜ GÖSTERİN

Taraftarlara da seslenmek istiyorum. Yeni sezonda tıpkı eski günlerde olduğu gibi yine tribünleri dolduralım. Takım sahaya çıktığında futbolculara arkalarında 12. adamın hazır olduğunu gösterelim. Rakiplere de 19 Mayıs Stadyumu’nun ne kadar zorlu bir deplasman olduğunu hissettirelim.

RAKBİ HAFİFE ALMAYALIM

Bunu başarabilirsek o zaman Cuma günü Altay deplasmanı ile başlayacak olan hikayenin de sonu mutlu biter. Bu arada futbolcu kardeşlerimden tek isteğim var. O da asla rakibi küçümsememeleri. Belki Altay karşımıza gençlerle çıkacak. Ama yine de işi sıkı tutalım, sezona güzel başlayalım. Yorum Haber: Davut AKTAŞ