Samsun Asarcık'ta İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Coşkusu

TAKİP ET

Asarcık ilçesinde düzenlenen programla, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü coşkuyla kutlandı. Atatürk Ortaokulu tarafından organize edilen etkinliğe, ilçe protokolü ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Asarcık ilçesinde, Atatürk Ortaokulu tarafından düzenlenen özel bir programla İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kutlandı. Programa Kaymakam Hakan Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdil, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrenciler, İstiklal Marşı ile ilgili hazırladıkları gösteriyi sunarak duygusal anlar yaşattılar. İlçedeki vatandaşlarla 12 Mart etkinlikleriyle ilgili yapılan röportajların da izlendiği etkinlik, öğrencilerin "Ya İstiklal Ya Ölüm" adlı oratoryo ve marşları seslendirmesiyle devam etti.

Programın en öne çıkan anlarından biri, başarılı öğrencilere verilen ödüllerdi. Dereceye giren öğrencilere duyulan gurur ve sevinç, etkinliğe katılan herkesi etkiledi. Programın sonunda, Asarcık halkı, milli şair Mehmet Akif Ersoy'u anma ve İstiklal Marşı'nın kabulüne yönelik düzenlenen etkinlikle duygu dolu bir gün geçirdi.

samsun asarcık ilçesi İstiklal Marşı ın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma samsunhaber anma programı öğrenciler etkinliği gündem haber