Samsun ASKF'den Nakdi Destek

TAKİP ET

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) Samsun Başkanı Şener Aydın, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde mağduriyet yaşayan vatandaşlar için başlattıkları kampanya dahilinde toplanan nakdi yardımları AFAD hesabına aktarıldığını söyledi.

BİNLERCE CAN KAYBI
Kahramanmaraş merkezli art arda meydana gelen ve toplamda 11 ilde yıkıcı etki oluşturan depremler sonrasında çok sayıda can kaybı yaşanırken binalar enkaza döndü. Felaket sonrasında Türkiye genelinde geniş çaplı yardım kampanyaları başlatılırken, Samsun ASKF de destek kampanyası başlattı. Başkan Şener Aydın, Samsun ASKF olarak deprem mağduru vatandaşların yanlarında olduğunu söyledi. 

ÇALIŞMA BAŞLATILDI 
ASKF Samsun Başkanı Şener Aydın, yaptığı açıklamada; “Samsun ASKF olarak deprem felaketi sonrasında yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte harekete geçerek çalışma başlattık. Samsun’da faaliyet gösteren kulüplerimizin bireysel olarak yaptıkları yardımların yanı sıra imkanları dahilinde kulüpleri adına kampanyamıza katkı sağladı. Nakdi yapılan yardımları Samsun ASKF olarak AFAD’A gönderdik” diye konuştu.  

Zekai ANIL