Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir: 'Halkın her sorununa dokunacağız'

TAKİP ET

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, saha çalışmalarına devam ediyor. Emir, "Halkın her sorununa dokunacağız "dedi.

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluş temsilcilerini, vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. 

BAŞKAN ORAL 
BAŞARILAR DİLEDİ 

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, Samsun Tüm Emlakçılar Odası (SATEM) Başkanı Mevlüt Oral'ı ziyaret ederek sektörde yaşanan sorunlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette artan kira fiyatları, depremzedelerin yaşadığı konut sıkıntısı, kayıt dışı emlakçılık gibi konular görüşüldü. Emir, uzmanlık alanında emlak sektörü çalışanlarına yakın zamanda eğitim vereceğini söyledi.  Başkan Oral, genç eğitimli ve sektörlerinden çıkarak aday olan Dr. Murat Emir’e başarılar diledi. 

GENÇLERİN 
OYUNA TALİBİM 

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, daha sonra Samsun İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) Başkan Yardımcısı Rasim Kaplan’ı ziyaret etti.  Emir, milletvekili seçilmesi halinde Samsun'un tarımda sahip olduğu potansiyeli ve sorunları TBMM'de gür sesle dile getireceğini vurguladı. Kaplan, Emir'e başarılar diledi. Emir, ardından Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş'i ziyaret etti. Emir, artan haksızlıklar karşısında artık tahammül edemediğini ve Samsun’a dair proje ve fikirlerini özgürce ve sadece bağımsız milletvekili olarak gerçekleştireceğine yönelik inancı olduğunun altını çizdi. Emir, her evden özellikle 18-25 yaş arasındaki gençlerin oylarını istediğini belirtti.

GÜLSAN SANAYİ SİTESİ 
ESNAFLARI İSYANDA 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırma işlemlerine devam ettiği Gülsan Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, 1990’larda babası Bedri Usta'nın lokantasının bulunduğu Eski Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti. Emir, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnaflar, Emir'e sevgi gösterisinde bulunarak  işyerlerine Dr. Murat Emir'in afişlerini astı. Gülsan Sanayi Sitesi’nde esnafların kamulaştırma isyanına dikkati çeken Emir, ilerleyen günlerde sanayi esnafı ile  konu hakkında geniş katılımlı bir toplantı yapacağının sözünü verdi. 

MAÇA KAMPANYALI DESTEK 

1 Nisan günü oynanacak Samsunspor-Pendikspor maçı için 18-25 yaş arasındaki gençleri maça çekmek ve ilgiyi artırmak içinde 50 bilet hediye kampanyasının gençleri çok memnun ettiğini belirten  Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, tüm Samsun halkını ve Samsunlu ünlüleri maça davet etti. 

Samsun Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Murat Emir, 31 Mart Cuma günü (yarın) Atakum semt pazarında esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinleyecek.  Feride SEZGİN