Samsun BESK Başkanı Yakup Özden: Hep birlikte daha büyük başarılara

TAKİP ET

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi play-off yarı final ilk maçında İzmir Duymer Karşıyaka ESK ile karşılaşacak olan Samsun BESK Başkanı Yakup Özden, 'Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır" dedi.

'TAKIM RUHUMUZU PERÇİNLİYOR'

Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Yakup Özden, yaptığı açıklamada; "Samsun BESK olarak, Tekerlekli Sandalye basketbol takımımızın Hakkari’yi yenerek yarı finale yükselmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Her türlü zorlu koşula rağmen, yağmur, çamur, kar, kış demeden çalışan teknik ekibimizi ve değerli sporcularımızı yürekten kutluyorum. Bu başarı, kısıtlı imkanlarla neler başarabileceğimizin en güzel kanıtıdır. Bazı kesimlerin ısrarla göz ardı etmeye çalıştığı başarılarımız, takım ruhumuzu daha da perçinlemekte, bizi bir üst lige çıkma hedefimize daha da yaklaştırmaktadır" dedi. 

YARIN FİNALDE RAKİP İZMİR

Bu zorlu maratonda kendilerine inanıp destekm verenlere teşekkür eden Başkan Özden, "Bu yolculukta bize inanan, destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü olarak, engelleri aşma azmimizi ve takım olarak birliğimizi koruyarak, 1. Lige yükselme hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımıza olan inancım tamdır" dedi. 2. Lig play-off çeyrek finalinde Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü'nü eleyen Samsun BESK, yarı final maçında İzmir Duymer Karşıyaka ESK ile karşılaşacak.

samsun besk spor yakup özden