Samsun BESK yarı finale damga vurdu

TAKİP ET

Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü (BESK) Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. ligi yarı final maçında Duymer Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü'nü 64-52'lik skorla mağlup etti. Mücadeleyi Samsun Valisi Orhan Tavlı ve Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci de takip etti.

RÖVANŞ 21 NİSAN’DA

Samsun BESK, Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. ligi yarı final maçında evinde karşılaştığı Duymer Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü'nü 64-52 mağlup etti. Mücadelenin rövanşı 21 Nisan Pazar günü saat 17.30’da İzmir’de oynanacak. Kulüp Başkanı Yakup Özden, maç sonrası yaptığı açıklamada, Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nün kısıtlı imkanlara rağmen namağlup olarak yoluna devam ettiğini ve büyük bir başarıya imza attığını vurguladı. Başkan Özden, takıma maddi ve manevi destek veren sponsorlara minnettar olduğunu ifade etti.  

KRİTİK MÜCADELE

Samsun BESK, 21 Nisan Pazar günü saat 17.30'da İzmir'de oynanacak rövanş maçında İzmir Duymer Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü’nü mağlup etmesi halinde 1. Lig’e yükselmiş olacak. Kulüp başkanı Özden, bu önemli karşılaşma öncesinde yerel yönetimleri ve özel sektör temsilcilerini takımı desteklemeye davet ederek, “Takımın başarısına olan inancımız tam. Hedefe yönelik motivasyonumuz yüksek. Başarıları ile ilimizin gurur kaynağı olan takımımız, tüm zorluklara rağmen başarıya doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor” dedi.   

VALİ TAVLI SPORCULARI KUTLADI

Galibiyetle sonuçlanan mücadele sonrasında sahaya inerek sporcuları ayrı ayrı tebrik eden Samsun Valisi Orhan Tavlı, yaptığı açıklamada; "Samsun Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızın İzmir Karşıyaka Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 64-52 mağlup ettiği 2. Lig yarı final müsabakasını izledik. Engelli vatandaşlarımızın hayatın tüm alanında olduğu gibi sporda da elde ettikleri başarılar ve azimleri gerçekten takdire şayan. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.