Samsun Büyükşehir Belediyesi güreşçilerinden büyük başarı

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün Grekoromen Güreş Takımı, ‘U20 Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. Sakarya'da düzenlenen ve yaklaşık 500 sporcunun mücadele ettiği Hakkı Başar U20 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası'nda Samsunlu güreşçiler, bir altın ve bir bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı.

72 kilogramda yarışan İbrahim Özdemir, rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu olurken, 55 kilogramda mücadele eden Berati İnanç ise Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıktı. Bu başarılar, Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve şehrin spor camiası için büyük bir gurur kaynağı oldu.

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, sporcuların bu başarısından ötürü büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek, "Kuruluşumuzdan bu yana Samsunlu gençlerimize olan inancımızı ve desteğimizi her zaman gösterdik. Sporcularımız da bu inancı boşa çıkarmayarak başarılarıyla bizi ve şehrimizi gururlandırmaya devam ediyor. Şampiyon güreşçimiz İbrahim Özdemir ve üçüncü olan Berati İnanç'ı tebrik ediyor, antrenörlerimiz ve tüm sporcularımızın başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

samsun güreş samsun büyükşehir belediyesi