Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin basınından inanılmaz hata

TAKİP ET

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin basını, Başkan Mustafa Demir'in 'Samimiyetle, hakkaniyetle ve gayretle çalışıyoruz' sözlerinin sonunu 'çalıyoruz' şeklinde yazarak inanılmaz bir hataya imza attı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in oluşturduğu, 40'ın üzerinde kişinin istihdam edildiği belediye basın birimi, SBB TV, e-dergi, Şehir Gazetesi gibi basın kuruluşlarında görev alıyor. Başkan Mustafa Demir'in günlük haberlerini basına email olarak servis eden eden basın birimi, inanılmaz bir hataya imza attı. 

Başkan Mustafa Demir'in Canik ilçesinde devam eden yol yapım çalışmalarını incelediği konu edilen servis edilen haberde yapılan hata, 'bu kadarda olmaz' dedirtti. 

HABER SİTELERİ HATALI ŞEKİLDE GÖRDÜ 

Başkan Mustafa Demir'in "Her anlamda güçlü bir kadroya sahibiz. Samimiyetle, hakkaniyetle ve gayretle çalışıyoruz "sözleri 'Samimiyetle ve hakkaniyetle çalıyoruz' hatası ile belediye basın birimi tarafından servis edildi. Bazı haber siteleride hatayı görmeyerek hatalı şekliyle söz konusu haberi sitelerinde gördü.  Zekeriya FIRAT 

A. Yener CABBAR yazdı... ÇAL(IŞ)MAK.. Köşe yazısına gitmek için tıkla