Samsun Canik'te eller semaya kalktı

TAKİP ET

Samsun Canik Belediyesi'nin Miraç Kandili Programı'nda bir araya gelen binlerce vatandaş, depremlerde hayatını kaybedenler için ellerini semaya kaldırdı

Canikli vatandaşlar Miraç Kandili için camileri doldurdu. Canik Belediyesi ekipleri, Miraç Kandili gününün, 6 Şubat asrın felaketinin yıl dönümüyle aynı güne denk gelmesi sebebiyle Canik Merkez Cami’nde anma programı düzenledi. 

Hem Miraç Kandili, hem de anma için eller semaya kalktı, duygu dolu anlar oluştu. Programın sonunda Canik Belediyesi ekipleri tarafından camilerde ikramlıklar dağıtıldı. 

DAYANIŞMA ÖRNEĞİ GÖSTERDİK

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde milletimizin sergilediği yardımlaşma ve dayanışma bir kez daha tüm dünyaya örnek oldu. Canik’imizde asrın felaketinin yaşandığı illerimizdeki kardeşlerimize yardımcı olmak, onların gözyaşlarını silmek için hemşehrilerimizle birlikte seferber olduk. Deprem afetinde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yüce Mevla, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin. Miraç Kandilimiz mübarek olsun" dedi.