Samsun Çarşamba'da Üreticiye Makine Ekipman Desteği

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba ilçesinde kırsal kalkınma destekleri kapsamında yüzde 50 hibe ile makine ekipman desteği almaya hak kazanan üreticilere, dosyaları teslim edildi.

Üreticinin yararına olan bir çalışmayı daha gerçekleştirdiklerini dile getiren Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, “Kırsal kalkınma destekleri kapsamında üreticilerimizin yüzde 50 hibe ile makine ekipman desteği alabilmelerine ilişkin olarak tarım danışmanlarımız ile birlikte üreticilerimize proje hazırlamıştık ve bugün itibari ile de destek almaya hak kazanan üreticilerimize dosyalarını teslim ettik "dedi. 

ÜRETİCİLERİN YANINDAYIZ 

Aydemir şöyle devam etti; "Çarşamba’da üretimin artırılabilmesi adına sürekli çalışıyoruz. Hak kazanan üreticilerimize şu anda da makine ekipmanlarının dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Çarşamba Ovası, verimli toprakları ile boş kalmayı değil üretimi hak ediyor. Bizler de Ziraat Odası olarak buna ilişkin çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonraki dönemde de bu tarz projelerimizle üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” 

N.Alper CABBAR 

Çarşamba ilçesinde kırsal kalkınma destekleri kapsamında yüzde 50 hibe ile makine ekipman desteği almaya hak kazanan üreticilere, dosyaları teslim edildi.