Samsun Çarşamba'da Berberlere fiyat tarifesi uyarısı!

TAKİP ET

Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Ümit Taşan, esnafları uyardı: "Lütfen oda olarak belirlenen fiyat tarifesine uyalım"

Çarşamba Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz'ın divan başkanlığını gerçekleştirdiği genel kurula tek liste ile giren Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ümit Taşan, 230 üyeden 77'sinin oy kullandığı seçimde kullanılan tüm oyları alarak güven tazeledi.

FİYAT TARİFESİNE UYALIM
Başkan Ümit Taşan, "Pandemi nedeniyle bir dönem kapalı kaldık ve zorluklar çektik. Hükümetimiz 5 bin liralık yardımda bulundu ancak bu yardımı alamayan birkaç esnaf arkadaşımız var. Bu konunun takipçisiyim, esnaf arkadaşlarımızın bilmesini istiyorum. Bugüne kadar nasıl ki sizler için mücadele ettiysek bundan sonra da sizler için mücadele edeceğiz" dedi. Taşan, şöyle konuştu; "Esnaf arkadaşlarımdan bir isteğim var; lütfen oda olarak belirlenen fiyat tarifesine uyalım."

Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ümit Taşan'ın yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: "Fehmi Cömert, Asiye Dikbaş, Orhan Uysal, Mustafa Kocaman, Fatma Güntekin ve Tuncay Çevik."

Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Çarşamba Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Özkan, oda başkanları ve Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri katıldı. Emin ÇEKİÇ