Samsun'da 16 Yıl 8 Ay 7 Gün Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 16 yıl 8 ay 7 gün hapis cezası bulunan S.U., Jandarma ekiplerinin başarılı takibi sonucu evinde yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve Çarşamba JASAT ekipleri tarafından gerçekleştirilen ortak operasyonda, "Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma" suçundan kesinleşmiş 16 yıl 8 ay 7 gün hapis cezası bulunan S.U'nun izine rastlandı.

Jandarma ekipleri, titiz bir takip çalışmasıyla şahsın saklandığı evi belirleyerek operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyon sonucunda S.U, gözaltına alındı ve Çarşamba Adliyesine sevk edildi. Adli işlemlerin tamamlanmasının ardından mahkeme tarafından tutuklanan S.U., cezaevine teslim edildi.

Bu başarılı operasyon, Jandarma ekiplerinin suçluları adalete teslim etme konusundaki kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. Jandarma, suçla mücadelede etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun asayiş hapis cezası Yakalanma