Samsun'da 242 Aydır Süren Şehitleri Anma Geleneği Devam Ediyor

TAKİP ET

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığı, Samsun'da 242 aydır kesintisiz devam eden şehitleri anma programını gerçekleştirdi. İlkadım ilçesindeki vakıf binasında düzenlenen etkinlik, şubat ayında kaybettiğimiz şehitler ve tüm şehitlerin anısına Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program, katılımcıların ve şehit ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Karadeniz Bölge Başkanlığı, 242 aydır kesintisiz sürdürdüğü şehitleri anma programının sonuncusunu İlkadım ilçesindeki vakıf binasında gerçekleştirdi.

Program, şubat ayında kaybedilen şehitler Mustafa Zıvalı, Mehmet Erol, Erkan Alışır, Zafer Demircan, Haluk Abdi Uğurtaş, Osman Kurt ve tüm şehitlerin anısına Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. EMŞAV Karadeniz Bölge Başkanı Bilal Erim, 242 aylık süreçte her ay düzenli olarak şehitleri anma geleneğini sürdürmenin önemine vurgu yaparak, katılımcılara teşekkürlerini iletti ve Berat Kandili'ni kutladı.

Program, ikramların sunulması ve katılımcıların şehitlerin anısına bir araya gelmesiyle son buldu. Anma etkinliğine Samsun Emniyet Müdürlüğü ve Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü temsilcileri ile şehit aileleri ve gaziler de katıldı.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı emşav samsun samsun haber