Samsun'da 69'luk Ressam Kep Attı

TAKİP ET

Samsun'da yaşayan Abdullah Özduman(69), uzun yıllardır severek yaptığı resim sanatını OMÜ'den aldığı diploma ile taçlandırdı. Özduman, gencecik öğretmen adaylarıyla kep attı

Samsun'da yaşayan 69 yaşındaki Abdullah Özduman, uzun yıllardır severek yaptığı resim sanatını diploma ile taçlandırdı. Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği'ni bitiren sanatçı, diplomasını aldı ve kep attı.

Aynı zamanda profesyonel olarak Samsunspor'da futbol oynayan, yıllarca bağlama çalan Abdullah Özduman, emekli olduktan sonra çok sevdiği resim sanatının diplomasını almak istedi. Yaşına rağmen OMÜ'de eğitim hayatına başlayan ve mezun olan Abdullah Özduman, profesyonel olarak yaptığı ressamlık mesleğini taçlandırdı.

DİPLOMAM OLSUN İSTEDİM

İlginç hayat hikayeleriyle dikkat çeken Abdullah Özduman, şöyle konuştu; "Hepsi bir insanda bulunmayan profesyonel futbolcu, ressam, bağlama sanatçısı, kanarya üreticisiyim. Emekli olduktan sonra 69 yaşında çok sevdiğim ressamlık mesleğimi diploma ile taçlandırmak istedim. Resim-İş Öğretmenliği'ni bitirdim. OMÜ'den mezun oldum. Gencecik evlatlarımızla birlikte kep attık" dedi.

N. Alper CABBAR