Samsun'da 725 Bin TL Değerinde Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı

TAKİP ET

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yapılan planlı operasyon sonucunda, dilenci kılığındaki 8 şüpheli, farklı tarihlerde Samsun'un Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerindeki evlerden toplamda 725 bin TL değerinde ziynet eşyası ve para çaldıkları iddiasıyla yakalandı.

Hırsızlık olaylarını cerrahi maske ve eldiven kullanarak gerçekleştiren zanlıların, dil düşürme yöntemiyle binaların ikamet kapılarını açtıkları belirlendi. Operasyon neticesinde 30'dan fazla hırsızlık kaydı bulunan 6 kadın ve 2 suça sürüklenen çocuk şüpheli gözaltına alındı.

Mahkemeye sevk edilen zanlılardan S.A. (28) ve R.Y. (34) tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler ise B.Y. (26), B.V. (20), P.A. (35) ve SSÇ Ü.E (17) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun polisi, vatandaşları dikkatli olmaları ve şüpheli durumları hemen 155 Polis İmdat hattına bildirmeleri konusunda uyardı. Hırsızlık olaylarına karşı alınacak tedbirler ve toplumsal bilinç, emniyet birimlerinin suçla mücadelesine katkı sağlamaya devam ediyor.

samsun asayiş 725 Bin TL Değerinde Hırsızlık Zanlıları tutuklama samsunhaber sondakikahaber haber gündem