Samsun'da AK Parti Milletvekili aday adayı Osman Yılmaz: KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLACAK

TAKİP ET

Samsun'da AK Parti Milletvekili aday adayı Osman Yılmaz, AK Parti teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde büyük ilgi görüyor.

Samsun'da 14 Mayıs seçimleri için AK Parti'den milletvekili aday adaylığını açıklayan Osman Yılmaz, İlçe Teşkilatlarına ziyaretler gerçekleştiriyor.

AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı Yılmaz, 'Önce Samsun Öncü Samsun' sloganı ile gerçekleştirdiği AK Parti İlçe Teşkilatları ziyaretlerinde partililer tarafından ilgi ile karşılanıyor. 

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, AK parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman ve AK Parti Terme İlçe Başkanı Mümin Osman Ertan'ı ziyaret eden AK Parti Milletvekili aday adayı Osman Yılmaz, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimin hizmetlerin devamı ve Türkiye Yüzyılı'nın geleceği için son derece önemli olduğunu belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 21 yıldır Türkiye'mizde devam eden hizmetlerin ve yükselişin sekteye uğramaması için 14 Mayıs seçimlerini Cumhur İttifakı'nın kazanması için hep birlikte AK Parti teşkilatları ile gövdemizi taşın altına sokarak çalışacağız. Bu davada sen, ben yok, biz varız. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı Samsun'dan Cumhur İttifakı'na bu seçimde yine büyük destek gelecektir. Kutlu davamız bu seçimde de yine zaferle taçlanacak. Kazanan yine Türkiye, yine Samsun olacaktır" dedi.

Osman Yılmaz, teşkilat ziyaretlerinde kendisini karşılayan İlçe Başkanları ve partililere teşekkür etti.