Samsun'da AK Partili İhsan Kurnaz'dan 'Dürüst Başkan'a Gönderme!

TAKİP ET

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz, İYİ Partili mevcut Başkan Necattin Demirtaş'ı 'dürüst başkan' sloganından hedef aldı. Kurnaz, "Başarısızlıklarını sloganla örtüyorlar. 'Beceremedik' deyip gitmeliydiler" dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı İhsan Kurnaz,  Samsun Gümüşhaneliler Dernekler Federasyonu’nun (SAMGÜDEF) düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı.

SAMGÜDEF Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Meclis Üyesi Adayı Dr. Mustafa Seven’e teşekkür eden İhsan Kurnaz, propaganda görsellerine 'Dürüst Başkan' yazdıran Necattin Demirtaş'a yüklendi.

AK Parti Adayı Kurnaz sözlerine şöyle devam etti; "Mevcut başkan slogan üretmekten başka bir iş yapmamış. Şu projeleri gerçekleştirdik diyememiş. Tutmuş, 'Dürüst Başkan' diye afiş bastırıp, astırmış. Belediye Başkanı zaten dürüst olacak. Zaten güvenilir olacak. Bir başarı ölçüsü değil bunlar. Kaldı ki, kişinin kendi kendisine 'dürüst' demesi kadar saçma bir durum olabilir mi? Bir başkan, bununla övünebilir mi?"

İhsan Kurnaz, "Son beş yıl hiçbir çalışmanın yapılamadığı ve tarihin gördüğü en kötü İlkadım Belediyesi dönemini yaşıyoruz. Hal böyleyken; neye göre bir dürüstlükten bahsediliyor, anlayamıyorum. 'Beceremedik' deyip gitmeliydiler. Başarısızlıklarını sloganla örtüyorlar. Şöyle soralım; İlkadım Belediyesi geçmiş beş yıllık süreçte; herhangi bir olumlu hizmeti ile anıldı mı? Herhangi bir hizmet yaptı mı? Sizi memnun etti mi? İlkadım'ı layıkıyla yönetti mi? Bu soruların cevabını İlkadımlılar verecek" dedi.

samsun ak parti ilkadım ihsan kurnaz necattin demirtaş iyi parti siyaset samsun haber son dakika