Samsun'da Aşırı El Terlemesi Sorununa 1 Saatlik Ameliyatla Çözüm

TAKİP ET

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'nde 23 yaşındaki genç bir kız, aşırı el terlemesi nedeniyle yaşadığı kalem tutamama ve tokalaşamama gibi sorunlardan kurtulmak için 1 saatlik ameliyatla tedavi oldu.

Samsun'da yaşayan 23 yaşındaki genç bir kız, aşırı el terlemesi nedeniyle günlük yaşantısında zorluklar yaşamaktaydı. Kalem tutamama, tokalaşamama gibi şikayetleri nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi'ne başvuran genç kız, Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Merve Karabacak tarafından yapılan tetkikler sonucunda ameliyat için uygun bulundu.

Aşırı el terlemesi sorununa çözüm olarak uygulanan 1 saatlik ameliyat, genç kızın ellerindeki terleme sorununu tamamen ortadan kaldırdı. Hastanın sosyal hayatını ciddi şekilde etkileyen bu sorun, artık ameliyat sonrasında kuru ve sağlıklı ellerle geçmişte kalan bir problem haline dönüştü.

Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Merve Karabacak, el terleme ameliyatlarının genellikle terlemenin yoğun olduğu bölgelere uygulandığını belirterek, bu ameliyatların hastaların yaşam kalitesini önemli ölçüde artırdığını ifade etti. Genç kızın ameliyat sonrası memnuniyeti ve hayatındaki olumlu değişiklik, benzer sorunlar yaşayan diğer hastalara da umut oluyor.

samsun gazi devlet hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Dr. Merve Karabacak el terleme ameliyatı genç kız Kalem tutamama tokalaşamama sağlık samsunhaber haber gündem