Samsun'da bu yolun sahibi yok!

TAKİP ET

Samsun'un Ladik ilçesinde köstebek yuvası gibi yolun düzeltilmesi talebiyle ilçe belediyesi ve SBB'ye giden vatandaş, yolun sorumluluğunu iki kurumun birbirine attığını belirterek, çözüm çağrısı yaptı.

Samsun'un Ladik ilçesi Alıçlı Köyü'ne bağlı Dikenli Sokak üzerinde oturan Seyid Ahmet Akçay, Asarcık Yolu'na ve Karamuk ve Taşlıalan mezra alanına çıkan evine ulaşmak içinde kullandığı 12 km'lik yolun yapılması talebiyle önce Ladik Belediyesi'ne ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne(SBB) başvurdu. 

VATANDAŞ ÇÖZÜM ÇAĞRISI YAPTI 

Akçay'ın iddiasına göre; iki kurum 'Yol bizim değil' diyerek sorumluluğu birbirinin üzerine attı. Gazetemizi ziyaret ederek şikayetini gündeme taşıyan Seyid Ahmet Akçay, "Köstebek yuvasına dönen evimin yolunun yapılması için Ladik Belediyesi ve SBB'ye başvurdum. Ladik Belediyesi, SBB'ye gönderiyor, SBB ilçe belediyesine gönderiyor. 12 km'lik yolun durumu uzun yıllardır böyle. Köy Hizmetleri'ni kaldırdılar, sonra yola bakmadılar. CİMER'e başvurdum. Bu yol nedeniyle iki aracım pert oldu. Hasta götüremiyorum. Buraya ambulans gelemiyor. Çözüm istiyorum "dedi. 

YOL KÖSTEBEK YUVASI GİBİ