Samsun'da Büyük Facianın Eşiğinden Dönüldü

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu kontrolden çıkan bir araç, yayaların bulunduğu refüje çıkarak durdu ve olası bir faciayı önledi. Kazada iki kişi yaralanırken, olay yerine hızla müdahale edildi.

Samsun'un İlkadım ilçesinde, Atatürk Bulvarı'nda yaşanan trafik kazası az kalsın büyük bir faciaya yol açıyordu. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, kontrolünü kaybeden bir araç, refüje çıkarak durdu ve orada bekleyen yayalara çarpmaktan son anda kurtuldu.

Kaza, Cumhuriyet Meydanı Kavşağı'nda gerçekleşti. Aysel T. yönetimindeki 06 BCN 479 plakalı otomobil, kavşaktan dönmek isterken, Gizem D.'nin kullandığı 06 GT 750 plakalı SUV ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan araç, yaya yolunda bekleyen vatandaşların yanında refüje çıkarak durdu ve böylece olası daha büyük bir kaza önlendi.

Kazada, Aysel T. ve yolcu olarak araçta bulunan Melike K. yaralandı. Hemen olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yaralılar, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatarak olayın tam olarak nasıl meydana geldiğini araştırıyor.

samsun Samsun Haber Trafik kazası kaza İlkadım Yayalara çarptı