Samsun'da Cumhuriyet'in 100. Yılı İçin Anlamlı Bir Proje: "100. Yılda 100 Minik Adım"

TAKİP ET

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki okul öncesi öğretmenleri zümresi, Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdikleri "100. Yılda 100 Minik Adım Projesi"nin kapanış törenini düzenledi.

Kapanış programı, Malazgirt İlkokulu Bando Takımı ve öğrencilerinin katılımıyla Tarihi Köprü'de gerçekleştirilen bir yürüyüşle başladı. Tarihi Köprü üzerinde bando takımı, öğrenciler ve velilerin eşliğinde yapılan yürüyüş, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Projenin kapanışında konuşan Çarşamba Nene Hatun İlkokulu Müdürü Deniz Burcu Aykaç, "Çarşamba okul öncesi öğretmenleri zümresi olarak, 29 Ekim'den önceki hafta yaptığımız yürüyüş ile başlattığımız '100. Yılda 100 Minik Adım Projesi'nin kapanışını yapıyoruz" dedi.

Kapanış programına Çarşamba Kaymakamı Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik, mülki ve idari amirler, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Bu etkinlik, Cumhuriyet'in önemli bir dönüm noktasını simgelerken, toplumun birlik ve beraberlik ruhunu da pekiştirdi.