Samsun'da FETÖ Üyesi Eski Öğretmene Operasyon

TAKİP ET

Samsun'un Canik ilçesinde, FETÖ üyeliğinden hüküm giymiş ve meslekten ihraç edilen eski öğretmen, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

Samsun'un Canik ilçesinde, "Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski öğretmen yakalandı. FETÖ üyeliğinden hüküm giymiş ve meslekten ihraç edilmiş olan kadın öğretmen Ş.N.Ç, İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele şubeleri ekiplerinin yürüttüğü titiz çalışma sonucu Karşıyaka Mahallesi'nde yakalandı.

Şüpheli, yakalanmasının ardından adli makamlara sevk edildi ve buradaki işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından cezaevine gönderildi. Bu operasyon, FETÖ ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen eylemlerin sürdüğünü ve örgüt üyelerine karşı taviz verilmediğini bir kez daha göstermiş oldu.

Yakalanan eski öğretmenin cezaevine gönderilmesi, hukukun üstünlüğünün sağlanması ve terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiği mesajını veriyor. Samsun Emniyet Müdürlüğü, terör örgütleriyle mücadelede gösterdiği başarıyla dikkat çekmeye devam ediyor.

samsun fetö operasyon