Samsun'da Firari Yağma Zanlısı Çatıda Yakalandı

TAKİP ET

Samsun'da, firari yağma şüphelisi bir kişi, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucunda bir iş hanının çatısında saklanırken yakalandı.

Samsun'un Canik ilçesinde 21 gün önce kardeşiyle birlikte karıştığı yağma suçundan aranan T.İ.(33), dün İlkadım ilçesinde firar etti. Polis ekipleri, kaçan şahsı bulmak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Şahsın İlkadım bölgesinde bir adrese gittiği tespit edildi. Ancak ekipler adrese ulaşırken, aynı sokaktan bir araç hızla kaçış yaptı. Takibe alınan araç, şahsı bıraktıktan sonra terk edildi. Ardından firari şahıs Cumhuriyet Meydanı'nda bir işyerine girdi, ancak yapılan kontrollerde bulunamadı.

Güvenlik kameraları aracılığıyla yapılan izleme sonucunda, şahsın bir binanın yan tarafındaki Cumhuriyet İş Hanı'na çatıdan geçmiş olabileceği tespit edildi. Binanın içinde yapılan aramada, firari yağma zanlısı T.İ. çatıda saklanırken yakalandı.

Polis ekipleri, şahsı ters kelepçe yapıp Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Olay, 31 Mart'ta Samsun'un Canik ilçesinde gerçekleşmişti. T.İ. ve kardeşi C.İ., iddiaya göre 14 yaşındaki A.G. ve 16 yaşındaki O.G.'yi darp ederek cep telefonu ve elektrikli gitarlarını gasp etmişti. C.İ. tutuklanırken, T.İ. kaçmıştı.

samsun canik ilçesi Firari Yağma Zanlısı Çatıda Yakalandı 21 gün önce kardeşiyle birlikte karıştığı yağma suçundan aranan zanlı Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü 21 gündür aranan zanlı asayiş samsun haber gündem haber