Samsun'da Genç Girişimcilik Buluşmaları Düzenlendi

TAKİP ET

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) öncülüğünde TOBB Samsun Genç Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen "Girişimcilik Buluşmaları" etkinliğinin ilki düzenlendi. Genç girişimcilerin ve girişimci adaylarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, başarılı girişimcilerin hayat ve başarı öyküleri paylaşılarak deneyimler aktarıldı.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Tüfekçi, etkinlikte yaptığı konuşmada, Samsun'da başarılı girişimcilerin sayısının arttırılmasına yönelik çabaların devam edeceğini belirtti. Girişimciliğin, şehrin köklerine kadar işlemesinin ve özellikle gençler ve kadınlar arasında etkili olmasının önemine vurgu yaptı. Tüfekçi, genç girişimcilerin, yenilikçi fikirlerini güçlendirerek geleceğe taşıyacaklarını ve yeni nesillere örnek olacaklarını ifade etti.Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Tüfekçi

TOBB Samsun Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Onur Öztekin ise genç girişimci potansiyelinin geliştirilmesi ve gençler arasında girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması için çalışmalarının devam ettiğini belirtti. "Girişimcilik Buluşmaları" programının önemine vurgu yaparak başarılı girişimcilere teşekkür etti.

Etkinlik, ıslak mendilin mucidi eczacı Ataman Özbay ve eğitmen-danışman Gökhan Okçu'nun sunumları ile devam etti. Genç girişimcilerin deneyimlerini paylaştığı bu tür etkinlikler, girişimcilik ruhunu ve kültürünü yaygınlaştırmaya yönelik önemli adımlar olarak kabul ediliyor.

samsun Genç Girişimcilik Buluşmaları Düzenlendi Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) TOBB Samsun Genç Girişimciler Kurulu Girişimcilik Buluşmaları Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Tüfekçi TOBB Samsun Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Onur Öztekin