Samsun'da Gençler Karate Türkiye Birinciliği Heyecanı Sürüyor

TAKİP ET

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Karate Gençler A-B Kız/Erkek Türkiye Birinciliği müsabakaları, Samsun'da devam ediyor. Canik Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada 50 ilden 429 sporcu, kata ve kumite kategorilerinde mücadele ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Karate Gençler Türkiye Birinciliği müsabakaları, Samsun'un ev sahipliğinde devam ediyor. Canik Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvada, 50 farklı ilden gelen 429 sporcu, kata ve kumite kategorilerinde yeteneklerini sergiliyor.

Erkeklerin Mücadelesi Sürüyor

Turnuvanın 3. gününde erkek sporcular, birinci olmak için tatamiye çıkarak mücadele etti. 362 okuldan gelen gençler, karate becerilerini sergileyerek Türkiye birinciliği için yarıştılar.

Kadın Sporcular Yarın Sahne Alacak

Turnuvanın yarınki bölümünde ise kadın sporcular, kendi müsabakalarında ter dökecek. Kumite ve kata kategorilerinde gerçekleştirilen müsabakalar, Türkiye'nin dört bir yanından gelen genç sporcuların heyecanlı performanslarına sahne oluyor.

Turnuva, genç sporcuların yeteneklerini sergileme ve birbirleriyle rekabet etme fırsatı sunarak, ülke genelindeki karate yeteneklerini bir araya getiriyor.

samsun spor gençler karate türkiye birinciliği turnuvası karate turnuvası genç sporcular kadın sporcular haber samsunhaber gündem