Samsun'da Gönül Coğrafyası Kampı Sona Erdi 

TAKİP ET

Samsun'da düzenlenen '7. Tematik Kış Kampı Gönül Coğrafyası' birbirinden güzel etkinlikler ile sona erdi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği '7. Tematik Kış Kampı Gönül Coğrafyası' düzenlenen birbirinden güzel etkinlikler ile sona erdi. Kampta ülkemizde eğitim gören 36 farklı ülkeden  gelen öğrenciler, düzenlenen faaliyetler ile hem Samsun'u  tanıdı, hem de ülkemiz hakkında bilgiler edindi. 

SÜLEYMAN GÜNDÜZ KONFERANS VERDİ

Münevver Ayaşlı Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen kampın son gününde öğrencilere Gazeteci Yazar Süleyman Gündüz Eski Bosna-Hersek’in ilk Cumhurbaşkanı Başkanı Aliya İzzetbegoviç’i konu alan konferans verdi. Gündüz, “Seçemediğimiz şeyler zenginliğimizdir; üstünlüğümüz değil. Aliya, bütün insanlığa örnek olacak kutlu bir mücadelenin lideridir. Mücadelesi insanlığın geleceğe dair birlikte yaşama umudunu korumak içindi. Sizler sevginin, adaletin, merhametin, dayanışmanın, paylaşımın ve barışın egemen olduğu bir dünyayı kurmalısınız. Sizler insanlığın geleceğisiniz. Hayatınızın merkezi iyi insan olmak olmalıdır” diye konuştu.

SAMSUNSPOR FORMASI 
HEDİYE EDİLDİ

Kampın son bölümünde Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er, kapanış konuşmasını yaptıktan sonra öğrencilere katılım belgelerini verdi. Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Recep Ali Er’e, Samsunspor forması hediye etti. Er, “İnşallah Samsunspor’u Süper Lig’de göreceğiz” dedi. 

Tuğçe GEVŞEK 


Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği '7. Tematik Kış Kampı Gönül Coğrafyası' düzenlenen birbirinden güzel etkinlikler ile sona erdi.