Samsun'da Gümrük Kaçağı Parfümler Ele Geçirildi, 2 gözaltı

TAKİP ET

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ankara yolundaki polis uygulama noktasında durdurulan araçta ve iş yerinde gerçekleştirdikleri aramalarda tamamı gümrük kaçağı olan çok sayıda parfüm ele geçirdi. Olayla ilgili yabancı uyruklu 2 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ankara yolundaki polis uygulama noktasında durdurulan bir araçta ve şahısların Canik ilçesindeki iş yerlerinde detaylı aramalar gerçekleştirdi.

Yapılan aramalarda tamamı gümrük kaçağı olan 24 adet 500 ml'lik plastik şişelerde parfüm, 75 adet 50 ml'lik cam şişelerde parfüm, 18 adet 10 ml'lik cam şişelerde parfüm, 2 adet 100 ml'lik cam şişelerde parfüm ve 1 adet 0.5 lt'lik pet şişede yarı dolu parfüm ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak yabancı uyruklu 2 şahıs gözaltına alındı ve haklarında yasal işlem başlatıldı. Polis, gümrük kaçağı ürünlerle mücadelesini sürdürerek kaçakçılığın önüne geçmeye devam ediyor.

 

Samsun gümrük kaçağı parfüm yabancı uyruklu gözaltı