Samsun'da Hangi Parti Nerede İddialı!

TAKİP ET

Hbs Araştırma Şirketi, Samsun'da yaptığı saha çalışmasında AK Parti, CHP ve İYİ Parti'nin durumunu ortaya koydu. İlkadım'da İYİ Parti ve AK Parti arasında bir çekişme olacak, CHP ise Atakum ve Alaçam'da iddialı...

Samsun'da 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilçelerde araştırma şirketleri tarafından anket çalışmaları yapılıyor. Hbs Araştırma tarafından 2 gün boyunca Samsun'da yapılan anketlerde AK Parti, CHP ve İYİ Parti'nin hangi ilçelerde yarışta olduğu, ilk gelen verilerle sonuçlar açıklandı.

Hbs Araştırma Şirketi sahibi Mustafa Öztürk tarafından sosyal medyada paylaşılan bilgiye göre; CHP'nin Atakum ve Alaçam haricinde diğer ilçelerde iddialı olmadığı, AK Parti ve İYİ Parti'nin de İlkadım ilçesinde yarış içinde olduğunu söyledi.

Mustafa Öztürk, "İki gündür Samsundayız. Merkez ilçeleri bitirdik. İlk gelen verilere göre sürpriz sonuçlar bizi bekliyor. Durum nedir derseniz, AK Parti merkezde 1, İYİ Parti 2'nci sırada. Milletvekilliği seçimlerine göre İYİ Parti'de ciddi bir oy artışı gözüküyor" dedi.

Açıklamasında ayrıca "CHP, Samsun'da Atakum ve Alaçam hariç hiç bir ilçede iddialı değil. İlkadım ilçesinde İYİ Parti ve AK Parti arasında bir çekişme olacak. CHP, İlkadım yarışında çok geride kalmış durumda" ifadelerini kullandı.