Samsun'da herkes susacak meydan konuşacak

TAKİP ET

Tarihi 14 Mayıs seçimine sayılı günler kala siyasi arena kızışırken, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayları Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndan mesaj verecek.

14 Mayıs seçimlerine kısa bir zaman kala, Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'nın milletvekili adayları sahada vatandaşlara projelerini anlatıp destek isterken, Cumhur İttifakı'nın ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayları Samsun'dan mesaj verecek. Cumhur İttifakı'nın Adayı Recep Tayyip Erdoğan 4 Mayıs'ta, Millet İttifakı'nın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 12 Mayıs'ta Cumhuriyet Meydanı'ndan mesaj verecek. Kılıçdaroğlu'nun mitingine Altılı Masa'nın liderlerininde katılması bekleniyor. 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI 

Yarın Samsun'da olacak ve saat 17.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi için, hazırlıklar tamamlandı. Güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Cumhuriyet Meydanı'na çıkan caddeler yarın öğleden sonra akşam saatlerine kadar trafiğe kapalı olacak. Çevredeki otoparklarında kapalı olacağı bilgisi alındı. 

KÖSE: VATANDAŞLARIMIZ YAPILANLARI GÖRÜYOR  

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, "Samsun yatırım ve hizmetler anlamında her zaman en üst seviyede değer görmüştür.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Samsun her zaman en yüksek desteği vermiştir. 4 Mayıs'ta saat 17.00'deki mitinge tarihi  rekor katılım olacaktır. Çünkü vatandaşımız yapılanları görüyor "dedi. 

'ARTIK ÜLKE YÖNETİLEMİYOR' 

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, "Vatandaşlarımız artık iktidardan bıkmış durumda. Samsun'un köylerinde su ve yol sorununu yıllardır çözemememiş bir iktidar var. Artık ülke yönetilemiyor. Ekonomik buhran altında ezilen vatandaşlarımız artık nefes almak istiyor. Biz vatandaşımıza çözümün olduğunu ve adresin Millet İttifakı olduğunu söylüyoruz. 
Vatandaşa sözümüz var 15 Mayıs'ta bahar gelecek. 12 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Samsun'da olacak. Kapanış mitingine katılım yoğun olacak "dedi. 

Zekeriya FIRAT