Samsun'da hummel'in DNA Konseptli Yeni Mağazası Açıldı

TAKİP ET

Spor giyim markası hummel, Samsun'da yeni bir mağaza açılışını gerçekleştirdi. Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcuların da katılımıyla yapılan açılışta, hummel Türkiye'nin üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.

Mağazanın DNA konseptli olması dikkat çekiyor. Özellikle sürdürülebilirlik vurgusu ön planda tutulmuş. Mağaza içinde kullanılan bazı duvarlar geri dönüştürülmüş 'Cardboard' adı verilen doğal ve geri dönüşümlü panellerle hazırlanmış. Bu ürünler kirletici madde içermiyor ve toprakta çözünebilir özelliklere sahip. Konsept, minimalizm ve İskandinav ruhunu yansıtarak marka kimliğine ve tarihine gönderme yapıyor, geçmişi günümüzle harmanlıyor.

Markanın global DNA konseptli mağazalarının estetiği ve minimalizmi, perakende sektöründe yeni bir soluk olmaya devam ediyor. hummel Türkiye ve Güney Bölge Ticari Direktörü Emre Akaslan, açılışla ilgili olarak, "Bugün burada yeni mağazamızı açmanın, hem de bizim için çok önemli olan Samsun şehrinde açmanın büyük gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Süreçte emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler" şeklinde konuştu.

samsun samsun haber samsunspor hummel mağaza açılış