Samsun'da İkinci El Eşya Deposunda Yangın: 200 Bin Lira Kayıp

TAKİP ET

Samsun'un İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi'nde, bir ikinci el eşya deposunda çıkan yangında, yaklaşık 200 bin lira değerinde eşya zarar gördü. Olay, saat 05.30 sıralarında meydana geldi.

Depoda bulunan ikinci el ev eşyalarının depolandığı alan, Ali A.'ya ait tek katlı eski bir evin üst kısmında yer almaktaydı.

Ancak, bu alanda çıkan yangın, eşyaların bulunduğu bölümü etkisi altına aldı. Depo, üzeri ve etrafı branda ile kapatılmıştı.

Olayın ardından 112'ye yapılan ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığı ekipleri, hızla müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü.

Yangının nedeni olarak, Ali A.'nın Atakum ilçesindeki ikinci el eşya dükkanını kapatması ve içerisindeki satışa sunulan eşyaları kısa süreliğine bu depoya yerleştirmesi belirlendi. Ali A., yaşadığı zararın 200 bin lira civarında olduğunu ifade ederken, yangının kundaklanma sonucu çıkmış olabileceği iddia edildi.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlatarak yangının sebebini ve sorumlularını belirlemeye çalışıyor. İkinci el eşya deposundaki yangın, bölgedeki esnaf ve vatandaşlar arasında endişeye yol açtı.

samsun ikinci el deposu yangın yangın 200 bin lira zarar ilkadım ilçesi zeytinlik mahallesi asayiş gündem samsunhaber sondakikahaber haber