Samsun'da İşçiler Tiyatroda Buluştu

TAKİP ET

Düşevi oyuncuları, 'Bir tahtımız eksik macbect' oyununu işçiler için oynadı. Buluşmada dayanışma mesajları verildi. 

Düşevi oyuncularının 25. Yılında Samsun’da herkesi tiyatro ile tanıştırma projesi kapsamında beş gün boyunca İşçi Dayanışma Tiyatro Günleri düzenlendi. Tez-Koop-İş Sendikası'na bağlı işçilerin katıldığı etkinlik, başından beri Düşevi Sahne’de dolu ve çok güzel anlar paylaşarak geçti. 

Düşevi oyuncularının 25. Yılında hazırladığı Cem Kaynar’ın yazıp yönettiği ve Ferda Kaynar ile birlikte oynadığı 'Bir tahtımız eksik macbect' oyunu ilk iki gün Migros işçilerine, sonraki üç günde çeşitli kamu dairelerinden işçilere oynandı.

DAYANIŞMA MESAJI 

Tez-Koop-İş Sendikası Samsun Şubesi Başkanı Tarık Sayın  oyun sonunda yaptığı açıklamada   “Organizasyonda emeği geçen tüm yönetici ve temsilci arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tez-Koop İş olarak biz örgütlü mücadeleye inanan ve bunun gereğini yapan bir kurum olarak üye sayımızı 16 binin üzerine çıkarmayı başardık. Yaptığımız eylemler ile de işçi arkadaşlarımızın haklarını almayı başardık. Şimdi sıra işçi arkadaşlarımızın ruhunu beslemeye geldi. Bunun için de Samsun’da hiç yapılmamış bir etkinlik düzenledik. Bu etkinlik tam bir işçi-sendika ve Düşevi oyuncuları imecesi ile oldu. Bu sebep ile her zaman işçinin yanında olan Düşevi oyuncularına teşekkür ederiz” dedi.


Düşevi oyuncularının 25. Yılında Samsun’da herkesi tiyatro ile tanıştırma projesi kapsamında beş gün boyunca İşçi Dayanışma Tiyatro Günleri düzenlendi.