Samsun'da Jandarma Operasyonunda Silah ve Uyuşturucu Cephaneliği Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir evin tavanına gizlenmiş çok sayıda silah, mühimmat ve makaron ele geçirildi. Operasyonun Samsun'un Ayvacık ilçesi merkezli organize suçlarla mücadele kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin ortak operasyonu sonucunda, suç faaliyetlerine karıştığı tespit edilen şahısların yakalanması amacıyla Ayvacık ve Çarşamba ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon kapsamında bir evin tavan arasında gizlenmiş birçok silah ve mühimmat ele geçirildi. Bulunanlar arasında özellikle 'akrep' diye adlandırılan vahim nitelikli makineli tabanca dikkat çekti. Ayrıca, operasyonda tütün dolu makaronlar, uyuşturucu madde ve çeşitli tiplerde bıçaklar da bulundu.

Olayla ilgili 10 şüpheli gözaltına alındı. İfadeleri alınan 8 kişi serbest bırakılırken, M.K. ve İ.Ç. adlı şahıslar Çarşamba Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifade veren M.K. ve İ.Ç. tutuklanarak Çarşamba Cezaevine gönderildi.

Samsun Samsun Haber Operasyon Jandarma Cephanelik Silah Uyuşturucu