Samsun'da Kaçak Etil Alkol Operasyonu: 1 Ton 94 Litre Ele Geçirildi

TAKİP ET

Samsun'da, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir kamyonetin kasasında ve minibüste 1 ton 94 litre kaçak etil alkol ele geçirilirken, suçüstü yakalanan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

 

Samsun'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde gerçekleştirilen operasyonda, bir kamyonetin kasasında ve bir minibüste 1 ton 94 litre kaçak etil alkol ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, suç örgütlerinin kaçakçılık faaliyetlerine karşı yürütülen titiz çalışmaların bir sonucu olan operasyonda, kamyonetten minibüse aktarım yapılırken kaçak malzemeler tespit edildi. Operasyon kapsamında suçüstü yakalanan E.Ü. ve H.B. isimli şüpheliler hakkında "5607 sayılı Yasa'ya muhalefet" suçundan adli işlem başlatıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ele geçirilen kaçak etil alkolün, halk sağlığını tehdit eden unsurlar içerdiğini belirterek, operasyonların bu tür illegal faaliyetlere karşı kararlı bir mücadele içinde devam edeceğini vurguladı. Suçla mücadelede koordineli çalışmanın önemine değinen yetkililer, toplum sağlığını tehlikeye atan kaçakçılık olaylarına karşı etkin bir mücadele yürütüleceğini ifade etti.

samsun asayiş kaçak etil alkol operasyon