Samsun'da Kamyonetin Aydınlatma Direğine Çarptığı Kazada 4 Yaralı

TAKİP ET

Samsun'un Terme ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonetin refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.

Samsun'un Terme ilçesi Sakarlı mevkisinde, Samsun Ordu kara yolu 75. kilometresinde bir kamyonetin kaza yapması sonucu meydana gelen olayda, aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle refüjdeki aydınlatma direğine çarptığı belirlendi. Kazada, araç sürücüsü Mehmet Damatoğlu, babası Ömer Damatoğlu, annesi Fatma Damatoğlu ve kardeşi Mert Damatoğlu yaralandı. Yaralılar, Terme Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Ömer Damatoğlu ve Fatma Damatoğlu, ilk müdahalelerinin ardından hayati tehlike kaydıyla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Olay yerine intikal eden yetkililer, kaza nedenini belirlemek ve benzer durumların önüne geçmek adına detaylı bir inceleme başlattı.

Kamyonetin çarptığı aydınlatma direğinin durumu ve çevresel faktörler, kaza raporunun hazırlanmasında önemli rol oynayacak. Aynı aileden gelen bu kaza, sürücülerin dikkatli olmaları ve güvenli sürüş kurallarına uymaları konusundaki önemi bir kez daha vurguluyor.

samsun kamyonet kazası aydınlatma direği trafik kazası