Samsun'da kayıp ihbarı yapılan kadın öğretmenin cansız bedeni bulundu

TAKİP ET

Samsun, İlkadım – Köksal Ersayın Anadolu Lisesi'nde görev yapan öğretmen Sümeyra Güven, evinden ayrıldıktan sonra kayboldu. Endişelenen eşi Hüseyin Güven, polise kayıp başvurusunda bulundu. Ertesi gün, Işıtan Sitesi'nin bahçesinde bir kadın cesedi bulundu. Polis ve sağlık ekipleri, cesedin öğretmen Sümeyra Güven'e ait olduğunu tespit etti.

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Karasamsun Mahallesi'nde yaşayan ve Köksal Ersayın Anadolu Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri veren 38 yaşındaki öğretmen Sümeyra Güven, dün arkadaşını ziyarete gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Bu durum üzerine endişelenen eşi Hüseyin Güven, eşinin kaybolduğunu belirterek polise başvurdu.

Ertesi gün sabah saatlerinde, yerel bir konut kompleksi olan Işıtan Sitesi'nin arka bahçesinde yerde hareketsiz yatan bir kadın cesedi gören site sakinleri, durumu hemen acil servislere bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yerde yatan kişinin kayıp başvurusu yapılan Sümeyra Güven olduğunu ve olay yerinde yaşamını yitirdiğini doğruladı.

Polisin yürüttüğü detaylı inceleme sonrasında, Güven'in yaşadığı binanın altıncı katındaki bir pencereden atlayarak hayatını kaybettiği anlaşıldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Güven'in bedeni adli tıp kurumuna gönderilerek otopsi işlemleri için hazırlandı. Bu trajik olay, Güven'in ailesini, arkadaşlarını ve öğrencilerini derinden üzdü.

Köksal Ersayın Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Sümeyra Güven İntihar girişimi samsun haber Asayiş