Samsun'da kuaförlerden kırsal bölgedeki ve özel eğitim alan öğrencilere saç bakımı

TAKİP ET

Samsun'un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren üç kuaför, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kırsal bölgedeki ve özel eğitim alan öğrencilere saç bakımı hizmeti sundu.

Kuaförler Fatih Arslan, Haldun Çubukçu ve Emrah Arslan, önce kırsal bölgedeki okullara giderek öğrencilere saç bakımı hizmeti verdi, ardından ise İlkadım Muhsin Yazıcıoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu'nda 105 öğrencinin saç bakımını gerçekleştirdi.

Kuaförlerden Fatih Arslan, Samsun'da uzak kırsal bölge okullarında ve özel eğitim alan bireylerde saç bakımı yaptırmanın zorluklarını yaşadıklarını belirtti ve bu öğrencilere ücretsiz saç bakımı hizmeti sunarak onlara mutluluk yaşatmak istediklerini söyledi. Arslan, projeye katılan tüm kuaförleri benzer sosyal sorumluluk projelerine katkı vermeye davet etti.

Muhsin Yazıcıoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Fatih Akçay ise okullarında özel çocuklara meslek edinme fırsatı sunduklarını ve bu çocukları topluma kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti. Okul atölyelerinde çocukları meslek sahibi yapmayı amaçladıklarını belirten Akçay, gönüllü kuaförlerin desteğiyle özel eğitim alan kız ve erkek öğrencilere saç bakımı hizmeti sağladıklarını ve bu etkinliğin çocukların özgüven kazanmasına katkı sağladığını vurguladı.