Samsun'da Kumar Baskınında Ceza Yağdı

TAKİP ET

Samsun'da yapılan umuma açık yer denetimlerinde bir kıraathanede kumar oynandığı tespit edilerek, 5 kişiye ceza kesildi. Olay, Çarşamba ilçesi Gökçeçakmak Mahallesi'nde meydana geldi. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimde, kumar oynandığı belirlenen şahıslara ciddi para cezaları verildi.

Denetim sırasında, F.B.(38), Ü.A.(42), S.U.(40) ve İ.T.(48) isimli kişilerin kumar oynadığı ve masada toplamda bin 180 TL'lik kağıt banknot ve iskambil kağıtlarının bulunduğu tespit edildi. Kumar oynayan her bir şahsa 4 bin 425 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, kahvehane sahibi İ.K.(49) hakkında da 'kumar oynatmaya yer ve imkan sağlama' suçundan adli işlem başlatıldı.

Samsun'da yapılan bu baskınla kumar oynamaya teşebbüs edenlerin ciddi yaptırımlarla karşılaşacağı bir kez daha hatırlatılmış oldu. Kumar oynatmaya ve oynayanlara yönelik yapılan denetimlerin devam edeceği belirtiliyor.

samsun Kumar Baskını Kumar Baskınında Ceza Yağdı kıraathanede kumar oynandı 4 bin 425 TL idari para cezası uygulandı asayiş samsun haber gündem haber