Samsun'da milli parklar katlediliyor il müdürü nerede?

TAKİP ET

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Asarağaç bölgesinde SBB'nin yaptığı ağaç katliamının Milli Park sahasına girdiği ortaya çıktı. 'Milli Park Müdürlüğü'nden tepki yok mu?' diye vatandaş sorarken, Samsun'da Bölge Müdürü olduğu anlaşıldı. İşte detaylar...

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde yer alan Bayraktepe Tabiat Parkı'nın yola bakan kısmının 400 metre tıraşlanması ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi (SBB) ekipleri, doğa katliamına başlamıştı. 

BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN HENÜZ AÇIKLAMA YOK 

Vatandaşlar, iş makinelerinin ağaç kesim çalışmalarını görüntüleyip, paylaşarak, çevrecilerden ve yetkililerden 'katliama dur denilmesini' beklerken, çevre örgütleri de 'Doğamıza sahip çıkalım. Arkasında başka oyunlar var. Rant için yeşilimizi, doğamızı heba etmelerine izin vermeyelim' çağrısında bulundu. Samsun'un gündemine oturan ağaç ve doğa katliamının yapıldığı yer, Milli Park sahasına girdiği ortaya çıktı. Vatandaş, 'Milli Park Müdürlüğü'nden tepki yok mu?' diye sorarken, Samsun'da Bölge Müdürlüğü olduğu anlaşıldı. Tarım ve Orman Bakanlığı 11.Bölge Müdürü Halim Özdemir'den konu ile ilgili bir açıklama gelmedi. 

Samsun'daki doğa katliamının arkasında kimler var? - Habere gitmek için tıkla

samsun tekkeköy doğa çevre