Samsun'da Minikler '23 Nisan'ı Çakırlar Korusu'nda kutlayacak

TAKİP ET

Atakum Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı doğal güzelliklerle bezeli Çakırlar Korusu'nda düzenleyeceği özel etkinliklerle kutlayacak. İncesu Mahallesi'nde bulunan Çakırlar Korusu Tesisi'nde gerçekleştirilecek program, çocuklara muhteşem bir bayram coşkusu yaşatacak.

Atakum Belediyesi ekipleri, tesisi 23 Nisan kutlamalarına hazır hale getirmek için çevre düzenleme ve tadilat çalışmalarını tamamladılar. Miniklerin katılacağı etkinlikler için özel olarak düzenlenen parklar, spor alanları ve kafeler, Atatürk resimleri ve bayraklarla renklendirildi.

23 Nisan Salı günü saat 13.00'te başlayacak olan törene, kentteki çeşitli sivil toplum kuruluşları da katılacak. Minikler, oyun atölyelerinden boyama etkinliklerine ve sürpriz aktivitelere kadar zengin bir programla eğlenceli vakit geçirecekler. Gösteriler ve 23 Nisan şarkılarının da yer alacağı program, saat 18.00'de sona erecek.

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, etkinlik için titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, "Atakum'a bahar kutlamalarla geldi. TBMM'mizin 104. kuruluş yıldönümü ve çocuklarımızın bayramını kutlamak için tüm halkımızı Çakırlar Korusu'na davet ediyorum" dedi.

samsun atakum belediyesi 23 nisan egemenlik ve çocuk bayramı atakum çakırlar korusunda kutlanacak minikler 23 nisan kutlaması incesu mahallesi kutlamalar samsun haber gündem haber