Molotof Türk Bayrağına Mı Atıldı?

TAKİP ET

Bafra'da gece saatlerinde bir iş yerine düzenlenen molotoflu saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Mahalle esnafı, bayrakların üzerine molotof atılmasını şüpheli bulduklarını ve olayın perde arkasının araştırılmasını istedi

Samsun'un Bafra İlçesi'nde yaklaşık 10 gün önce gece saatlerinde Tabakhane Mahallesi Ali Hafız Sokak'taki bir iş yerine gelen maskeli 2 kişi, molotof kokteyli atıp kaçtı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Kimlikleri belirlenen M.E. ve K.B., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olaya ait kamera görüntülerine ulaşıldı.

OLAYIN PERDE 
ARKASI ARALANDI

Polisin yaptığı araştırma sonucu olayın perde arkası da aralandı. Molotof kokteylinin iş yerine atılmadan önce aynı gece seyyar pilavcıda tartışma çıktı, kavgaya dönüştü. Kavgaya karışan Kaan B., bir gece sonra kavga ettiği Ufuk G.'yi pompalı tüfekle ateş ederek yaraladı. Kaan B., pompalı tüfekle birlikte gece bekçileri tarafından yakalandı.

Yaralı Ufuk G.'nin hayati tehlike kaydıyla OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

KAPIMA 2 TANE ATILDI
Ali Hafız Sokak'ta esnaf olan Mehmet Gül, "Molotof kokteylinin niye atıldığını bilmiyoruz. Köşede başlayan bir kavganın devamı buraya kadar geldi. Ama ne hikmetse benim kapıma 2 tane atıldı. Diğer iş yerimize 1 tane atıldı. Biz olaya karışmadık, bir alakamız da yok. Orada olan kavga da bir bahane miydi, gerçekten olayı buraya mı taşımak istediler merak ediyoruz. O kavganın devamı bize nasıl bulaştı anlayamadık" dedi. 

ŞEHRİN GÖBEĞİNDE OLDU
Esnaf Mehmet Kaba ise, "Biz işini düzgün yapmaya çalışan esnaflarız. Bizimle ilgisi olmayan, çıkan bir kavganın gecesinde molotof kokteyli atıldı. Kaymakamlık binasına yakın olmamız nedeniyle, şehrin göbeğinde böyle bir olay yapılması gerçekten hem bizim açımızdan hem esnaf arkadaşlarımız açısından büyük bir şüphe uyandırdı. Acaba arkasında başka bir iş mi var diye düşünüyorum" diye konuştu.  İHA